Referencer

“Dit indlæg ramte som aftalt i krydsfeltet mellem ledelse, kommunikation og at være en del af en gruppe/værdikæde. De enkle øvelser gav begejstring og energi samtidig med at de illustrerede det centrale i føromtalte krydsfelt. Vi går stadig og nynner med på Let it be.”
Finn Schousboe, A/S Dansk Shell

“Stor ros til dig og din energi. Morgensangen var hyggelig og samtidig i professionelle hænder. Det giver tillid til egne evner og bevidsthed om, at det er ok at kaste sig ud i noget nyt. Morgensang er et godt afsæt til weekenden og som bonus gav arrangementet god presseomtale! Vi kører videre med morgensangen på 5. år.”
Søren Andersen, filialdirektør i Danske Bank

”Mange tak for en dejlig eftermiddag. Det var herligt at synge sammen, og jeg skulle hilse fra mine kolleger og sige, at det var en virkelig dejlig session med dig. Det blev i hvert fald nynnet videre resten af dagen – og her til morgen til der også sunget spredt på gangene.
Et godt pusterum efter en indholdsrig dag.”
Jette Løkke Pedersen, Personalekonsulent, Aarhus Kommune

“Christina formåede at skabe et miljø, hvor kollegaer trygt turde synge igennem. Det lykkedes blandt andet ved at påpege, at sang handler om fællesskab og ikke præstation.”
En medarbejder i Dansk Akkrediteringsinstitut

Blandt kunderne er:
Danske Bank
Rotary
Fredericia Kommune
Dansk Shell
Århus Kommune
Dansk Akkrediteringsinstitut
Energinet
AMS coaching og teams
Susåfestival
Det Fynske Sangselskab
Museerne i Fredericia
Danske Musik- og Kulturskoleledere – region Syddanmark
Mjölner Informatics A/S
Midttrafik