Om os

Voiceproduction er grundlagt i 2012 af Christina Holm Dahl og er en netværksvirksomhed. I udgangspunktet får du fat i Christina og alt efter opgavens karakter trækkes der så på et omfattende netværk af professionelle musikere, sangere, dramafolk og visuelle kunstnere. Christina vil typisk være projektleder på dit arrangement.

 

Vi er fascineret af det ligeværdige møde mellem såkaldt finkultur og menneskers hverdagsliv. Hvad det med ligeværdigheden betyder, kan du læse mere om i denne artikel.

 

om Christina Holm Dahl
Jeg er konservatorieuddannet klassisk sanger og har 17 års erfaring som sanger, underviser, kommunikator, projektskaber og kunstnerisk igangsætter.

Jeg har sunget opera, sælsom ny musik og smuk gammel musik, lavet utallige koncerter, turneret i ind og udland og samarbejdet med kunstnere på tværs af genrer.Christina Dahl

Desuden er jeg cand. mag. i Kultur og Formidling med fokus på  strategisk kommunikation og organisationsanalyse. Andre kompetencer er stor praktisk erfaring med projektledelse og storytelling.

Tidligere har jeg bl.a. iscenesat forestillinger, været souschef på en kommunal kulturskole, undervist i sang og kor, været mentor og underviser på universitetsniveau og på musikkonservatoriet.