Kundeoplevelser

Drømmer du om intens skønhed eller om det store drama? Det gør vi også!

Voiceproduction bringer kunsten ud af kunstinstitutionerne og ind i det moderne menneskes liv.

11046656_959916994027733_4955475543186543613_o

Kunst kan noget, som rammer os dybt: det højtidelige, det smukke, det virtuose – det særlige øjeblik. Det moderne menneske har ikke nødvendigvis tid til at bevæge sig ind i en koncertsal eller et teater – men det skal ikke betyde, at man går glip af et særligt øjeblik.

Fortæl os hvilken oplevelse du gerne vil give videre til kunder eller medarbejdere og vi finder dit match.

Alle disse arrangementer har fundet sted.
De blev skabt i tæt samarbejde med arrangøren og fandt derfor netop denne form.

Hvad skal dit projekt indeholde?

At skabe en stemning
Et større dansk messecenter relancerede sig. Arrangementet bestod af et forarrangement i foyeren med spisning og networking og et arrangement med program i en af messesalene. Her skabte en operasangerinde en stemningsfuld overgang ved at synge operaarier i messesalen mens publikum kom ind. Da det annoncerede program gik i gang var der ro i salen og publikum var 100 % tilstedeværende.

 

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERAHistoriens vingesus
Fredericias kirker har en tradition for en årlig konfirmanddag, hvor man ønsker at bibringe de kommende konfirmander viden om de lokale kirker og religionens betydning i byens historie. En skuespiller og en sanger levendegjorde historien i kirken med historiefortælling, rollespil, højtidelig sang og en dramatisk fægtekamp.
De unge købte fortællingen!

 

 

Gelænderlærke
Et bibliotek holdt ’Biblioteket på hovedet’ og hyrede derfor en operasangerinde til at synge for de besøgende på bibliotekets trappe. I lang gallakjole sang hun kendte arier på en helt almindelig torsdag eftermiddag. Arrangementet skabte fascination, glæde og en sund undren.

La Grande Finale
Efter et større networking arrangement i en kommunes erhvervs- og kulturliv sluttede en guitarist og en operasangerinde af med en iscenesat udgave af den kendte Habanera fra Carmen, så alle følte sig hensat til andre himmelstrøg. En stemningsfuld afslutning på et godt socialt arrangement arrangeret af kommunens erhvervforum.

tosom

Her kan du høre lydeksempler